Op de dinsdag en zondag staat er een leuke snelheids- of intervaltraining op het programma waarmee je je snelheid en looptechniek op je eigen niveau kunt verbeteren. Op donderdag en vrijdag lopen we een rustige en gezellige herstel- of duurlooptraining. Tijdens deze trainingen lopen we tussen de 5 en 10 km, er wordt door onze trainers altijd gezorgd voor een alternatieve kortere weg, wanneer we meer dan 7 km lopen met de groep zodat het voor iedereen te doen is. op zondag staat er weer een leuke intervaltraining op het rooster.

 

De kosten voor de loopgroep zijn €18,- p.m.

Gecertificeerde looptrainers

Bij onze loopgroep loop je onder goede begeleiding. De looptrainers van Loopgroep RUN 2B FIT zijn namelijk in het bezit (of in opleiding) van het certificaat Looptrainer. Daarnaast hebben onze trainers een EHBO cursus gevolgd. Veiligheid staat bij ons altijd voorop.

 

Afwisselende verzamellocaties

We hebben 4 vaste verzamellocaties die we afwisselen. Bij de een komen we vaker dan bij de ander. Onderstaande volgorde is ook de volgorde van hoevaak we er zijn.
- Parkeerplaats Ulebelt (vijfhoek)
- Bij de Kuip in Colmschate

- Parkeerplaats Rielerenk (tegenover ziekenhuis, Rivierenwijk)
- Op de Pier bij het IJsselhotel

* het kan voorkomen dat we op een geheel andere locatie verzamelen.

 

Beginnende hardloper?

Ben je een beginnende hardloper en denk je dat aansluiten bij de groep een te grote stap zou zijn? Dan kan je onze beginnerscursus volgen. Deze cursus duurt 8 weken waarin je hardloop-skills leert en je conditie opbouwt. Tijdens deze trainingen leer je in 8 weken tot 30 minuten aan één stuk te lopen, waarna je klaargestoomd bent voor onze Loopgroep! Ben je geïnteresseerd in deze beginnerscursus? Kijk dan op onze pagina 'Beginnerscursus' voor meer informatie of schrijf je in op deze pagina. Een alternatief kan zijn dat je alleen begint mee te lopen op de dinsdagen tijdens de intervaltrainingen. Dit zou je kunnen doen tot je zelf denkt een duurloop aan te kunnen, waarna je kan aansluiten op de vrijdagen.

Trainingen en tijden

Dinsdagavond 19:30 uur

IntervalTraining/Techniek-training

 

donderdag- en Vrijdagavond 19:30 uur

Duur- / herstelloop

 

Zondagochtend 09:30 uur

Intervaltraining

 

Loopgroep RUN 2B FIT

- Het hele jaar door

- Afwisselende trainingen

- Gezellige loopgroep

- Gecertificeerde trainers

- Maandelijks opzegbaar

 

Prijzen en lidmaatschap

Lidmaatschap Loopgroep
Onbeperkt €18,- p.m.
Maandelijks opzegbaar, geen contracten, geen gedoe.

Beginnerscursus hardlopen
Eenmalig €70,- (duurt 8 weken)

 

Leden over Loopgroep run 2b fit

T.  + 31 6 23 57 41 78
E.  info@loopgroeprun2bfit.nl

KvK-nummer: 66990165
BTW-nummer: NL207867628B02

www.loopgroeprun2bfit.nl       
© 2021. RUN 2B FIT. All Rights Reserved.