Techniek training bij run2day

8 mei 2018

Vanaf heden lopen wij elke twee maanden met de techniek training van run2day mee! WaT goed en wat een plezier!


Loophouding, ook wel loopstijl genoemd, is één van de belangrijkste zaken om blessurevrij te kunnen lopen. Daarom biedt Run2Day Deventer als extra service de Move Better, Run Better training aan. Hoe beter je loopstijl, hoe efficiënter je loopt, hoe minder blessuregevoelig je bent.

Deze Move Better Run Better training staat geheel in het teken van oefeningen die je beter en gemakkelijker leren hardlopen.

Een Move Better Run Better training duurt ongeveer een uur.

Ons langste lid: Richard de wild!

1 februari 2018

Richard de wild liep al bij run 2b fit, toen het nog niet eens run 2b fit heette! Sinds het aller begin van de toen nog prille loopgroep in 2015, zat richard er al bij. De beginnersgroepen waren groot toen de loopgroep in de start schoenen stond, maar van een echte gevorderde loper was er heel lang maar één, en wat een trouwe is hij! Inmiddels loopt Richard alweer 3 jaar mee, en wat zijn we blij met hem!

''Het voelt alweer als lang geleden toen we nog met een 'grote groep' waren wanneer we met z'n 6en waren. Tegenwoordig is dat heel andere koek. Inmiddels zijn we gegroeid tot ruim 35 leden en kijken we op wanneer we met een klein groepje van 6 personen gaan lopen.''

Marathon van Amsterdam!

15 oktober 2017

Onze trainers hebben op 15 oktober 2017 samen hun eerste hele marathon gelopen. Wat een prestatie! Lees hier hun verhalen over hun ervaring van de marathon.

Loopgroep run 2b fit bestaat 1 jaar!

1 oktober 2017

Loopgroep RUN 2B FIT bestaat één jaar en dat vieren we graag met jullie! Wij zijn erg trots op onze loopgroep en leden, en wat we hebben bereikt in het eerste jaar. Zonder onze leden was dit niet gelukt en daarom trakteren wij. We geven iedereen die al lid is, of lid wordt tussen nu en december, een maand gratis lidmaatschap voor de maand december. Deze maand is namelijk al duur zat en zo kunnen wij ook eens wat terug doen als dank!

 

Schrijf je in via www.loopgroeprun2bfit.nl en loop gratis mee in december!

 

T.  + 31 6 23 57 41 78
E.  info@loopgroeprun2bfit.nl

KvK-nummer: 66990165
BTW-nummer: NL207867628B02

www.loopgroeprun2bfit.nl       
© 2019. RUN 2B FIT. All Rights Reserved.