De beginnerscursus hardlopen start op zondag 1 september 2024


Beginnende hardloper?

Ben je een beginnende hardloper en denk je dat aansluiten bij de groep een te grote stap zou zijn? Dan kan je onze beginnerscursus volgen. Je kan de beginnerscursus hardlopen ook volgen wanneer je nog geen ervaring hebt met hardlopen. Hieronder lees je er meer over:


Waarom een beginnerscursus hardlopen?

Zit je er al tijdje aan te denken om te starten met hardlopen, maar komt het er maar niet van? Wanneer je zelfstandig leert hardlopen loop je al snel te hard en te veel, waardoor het snel minder leuk wordt en je gevoelig bent voor blessures.

Bij onze beginnerscursus hardlopen loop je 2x in de week in een groep en onder begeleiding van een ervaren hardlooptrainer. We bouwen het heel rustig op en de trainer leert jou de tips en tops over het hardlopen. Velen vinden de motivatie van het lopen in een groepje erg fijn, en dan is het hardlopen ineens ook nog heel leuk en gezellig!


De cursus

In 9 weken tijd worden je alle basis principes en tips en tops van de loopsport aangeleerd door een ervaren looptrainer. Ook jij kan makkelijk meelopen met de beginnerscursus, we bouwen alles heel rustig op en iedereen loopt op zijn of haar eigen tempo. Na een paar weken zul je al merken dat je conditie sterk verbeterd. Na deze beginnerscursus hardlopen ben je klaargestoomd om eventueel je conditie nog verder te verbeteren en te behouden bij onze gevorderden loopgroep.

Start Beginnerscursus: Zondag 1 september 2024
Dagen en tijden: Donderdagavond 19:30 uur en zondagochtend om 09:30 uur (je wordt beide dagen verwacht, trainingen duren doorgaan een uur)
Kosten: €105,- De cursus duurt 9 weken