Beginnerscursus hardlopen!
De Volgende beginnerscursus start op 21 april 2021. Vanwege de corona maatregelen is er beperkt plek. Inschrijven voor deze cursus kan bij kan bij het tapje 'inschrijven'.

 

Zit je er al een tijdje aan te denken om te gaan hardlopen, maar is het er nooit van gekomen? Wil je eindelijk eens echt die conditie opbouwen of wat gewicht verliezen? Heb je er genoeg van om steeds zo te moeten staan uithijgen bovenaan de trap? Dan is de 8 weekse beginnerscursus hardlopen misschien iets voor jou!

Veel mensen denken zelf te kunnen starten met het steeds populairder wordende hardlopen, maar wanneer zij steeds weer hetzelfde rondje door de wijk lopen kan het alleen lopen snel saai worden. Wanneer je zelfstandig leert hardlopen loop je al snel te hard en te veel, waardoor je het minder leuk gaat vinden. Daarom is het juist goed om het hardlopen rustig op te bouwen en onder goede begeleiding de juiste looptechniek aan te leren zodat je ook blessures uit de weg kan blijven. Ook hebben velen de motivatie van een groepje toch echt wel nodig, en dan is het ineens ook nog heel leuk en gezellig!

 

In 8 weken tijd worden je alle basis principes en juiste loophouding van de loopsport aangeleerd door een ervaren looptrainer, zodat je je hierna rustig aan kunt sluiten bij onze gezellige loopgroep. Ook jij kan makkelijk meelopen met de beginnerscursus, we bouwen alles heel rustig op en iedereen loopt op zijn of haar eigen tempo. Na een paar weken zul je al merken dat je conditie sterk verbeterd. Na deze beginnerscursus hardlopen ben je klaargestoomd om je conditie nog verder te verbeteren en te behouden bij onze gevorderden loopgroep.

 

Dagen en tijden: woensdagavond om 19:30 uur en zondagochtenden om 10:30 uur (trainingen duren doorgaan een uur)

 

Kosten beginnerscursus hardlopen

€70,- De cursus duurt 8 weken.

Trainingen en tijden

Dinsdagavond 19:30 uur

IntervalTraining/Techniek-training

 

donderdag- en Vrijdagavond 19:30 uur

Duur- / herstelloop

 

Zondagochtend 09:30 uur

Intervaltraining

 

Loopgroep RUN 2B FIT

- Het hele jaar door

- Afwisselende trainingen

- Gezellige loopgroep

- Gecertificeerde trainers

- Maandelijks opzegbaar

 

Prijzen en lidmaatschap

Lidmaatschap Loopgroep
Onbeperkt €18,- p.m.
Maandelijks opzegbaar, geen contracten, geen gedoe.

Beginnerscursus hardlopen
Eenmalig €70,- (duurt 8 weken)

 

T.  + 31 6 23 57 41 78
E.  info@loopgroeprun2bfit.nl

KvK-nummer: 66990165
BTW-nummer: NL207867628B02

www.loopgroeprun2bfit.nl       
© 2021. RUN 2B FIT. All Rights Reserved.