Bij onze loopgroep loop je onder goede begeleiding. De trainers  zijn in het bezit (of in opleiding) van het certificaat 'Looptrainer'. Daarnaast hebben onze trainers een EHBO cursus gevolgd. Veiligheid staat bij ons altijd voorop.

Marjon Brinkman (33)

Gecertificeerd loop-trainer

 

Na 20 jaar gevoetbald te hebben, ben ik op zoek gegaan naar een andere manier om fit te blijven. Hardlopen vond ik altijd al wel prettig om te doen, dus dit heb ik uitgebreid. Meestal loop ik 2 tot 3 keer per week. De afstanden die ik afleg, verschillen van 5 tot 35 kilometer. Af en toe loop ik wedstrijden. Dit om mezelf uit te dagen betere tijden neer te zetten, maar ook gewoon voor de fun! Toen ik Marloes leerde kennen, ontstond al snel het idee samen een loopgroep te beginnen. Ook hebben we samen twee marathons gelopen: in 2017 Amsterdam en in 2019 Rotterdam!

 

Tijdens de trainingen vind ik het erg leuk wanneer onze leden trots zijn op hun eigen prestaties, bereikt met hun inzet en onze coaching!

Marloes Kornet (27)

Gecertificeerd loop-trainer & eigenaar

 

Na 2 jaar loop-trainer te zijn geweest van Loopgroep Deventer heb ik besloten om een eigen hardloopgroep op te richten, namelijk: loopgroep RUN 2B FIT! In 2011 ben ik begonnen met hardlopen, in eerste instantie om fit te blijven en wat gewicht te verliezen. Al snel merkte is dat mijn lijf veel meer aan kon dan ik had verwacht. Van met moeite 30 minuten hardlopen ben ik gegroeid naar in oktober 2017 mijn eerste marathon te lopen. In april 2019 heb ik mijn tweede marathon gelopen. Steeds mijn grenzen verleggen en nieuwe doelen stellen vind ik geweldig! Ik haal graag het beste in mezelf naar boven!

Tijdens de looptrainingen help ik onze leden graag met het stellen en behalen van nieuw doelen zodat ook zij het beste uit zichzelf kunnen halen!

Jeroen Berghuis (39)

trainer

 

Eind 2018 besloot ik dat ik meer moest gaan sporten. Alleen maar kantoorwerk en veel in de auto zitten slokten al mijn energie op.

Zo kwam ik via een bestaand lid in contact met Loopgroep RUN 2B FIT. Na een proeftraining had ik letterlijk de gezelligheid en de sfeer van deze leuke groep geproefd. Ik was om.

 

Ik loop nu sinds januari 2019 mee. Op dinsdag een interval training en op vrijdag een duurloop. Als het even kan in het weekend ook zelf een training of een wedstrijd meepakken. In oktober ga ik voor mijn eerste halve marathon en wie weet volgend jaar...

Dennis Koetsier (34)

Gecertificeerd loop-trainer

 

Nadat ik 7 jaar geleden een hartstilstand heb gehad zonder oorzaak had ik mezelf voorgenomen om iets meer aan sport te gaan. Uiteindelijk lag hardlopen me het beste En ben sindsdien 'verslaafd'. Ik Loop tussen de 50 en 80 km per week. Het afzien in wedstrijden en het lopen van een Personal Record vind ik het mooiste van het hardlopen. ik Lees heel veel over hardlopen en wil er alles over weten zodat ik die kennis weer kan overdragen.

 

Tijdens de trainingen vind  ik het leuk om leden te motiveren en sneller en makkelijker te laten lopen.

''Tijdens de trainingen vind  ik het leuk om leden te motiveren en sneller en makkelijker te laten lopen. ''
- Dennis Koetsier

''Tijdens de trainingen vind ik het leuk om mijn enthousiasme voor de sport te delen met de leden. Het is leuk om de leden te helpen en stimuleren bij het behalen van hun doelen.''
- Jeroen Berghuis

T.  + 31 6 23 57 41 78
E.  info@loopgroeprun2bfit.nl

KvK-nummer: 66990165
BTW-nummer: NL207867628B02

www.loopgroeprun2bfit.nl       
© 2019. RUN 2B FIT. All Rights Reserved.

''Tijdens de trainingen vind  ik het leuk om leden te motiveren en sneller en makkelijker te laten lopen.''
- Dennis Koetsier