Marloes de Booij – Kornet
looptrainer & eigenaar

Na 2 jaar loop-trainer te zijn geweest van Loopgroep Deventer heb ik in 2016 besloten om een eigen hardloopgroep op te richten, namelijk: loopgroep RUN 2B FIT! In 2011 ben ik begonnen met hardlopen, in eerste instantie om fit te blijven en wat gewicht te verliezen. Al snel merkte is dat mijn lijf veel meer aan kon dan ik had verwacht. Van met moeite 30 minuten hardlopen ben ik gegroeid naar in oktober 2017 mijn eerste marathon te lopen. In april 2019 heb ik mijn tweede marathon gelopen. Steeds mijn grenzen verleggen en nieuwe doelen stellen vind ik geweldig! Ik haal graag het beste in mezelf naar boven!

Tijdens de looptrainingen help ik onze leden graag met het stellen en behalen van nieuwe doelen, zodat ook zij het beste uit zichzelf kunnen halen!


Marjon Brinkman
looptrainer

Na 20 jaar gevoetbald te hebben, ben ik op zoek gegaan naar een andere manier om fit te blijven. Hardlopen vond ik altijd al wel prettig om te doen, dus dit heb ik uitgebreid. Meestal loop ik 2 tot 3 keer per week. De afstanden die ik afleg, verschillen van 5 tot 35 kilometer. Af en toe loop ik wedstrijden. Dit om mezelf uit te dagen betere tijden neer te zetten, maar ook gewoon voor de fun! Toen ik Marloes leerde kennen, ontstond al snel het idee samen een loopgroep te beginnen. Ook hebben we samen twee marathons gelopen: in 2017 Amsterdam en in 2019 Rotterdam!

Tijdens de trainingen vind ik het erg leuk wanneer onze leden trots zijn op hun eigen prestaties, bereikt met hun inzet en onze coaching!


Dennis Koetsier
looptrainer

Nadat, ik 8 jaar geleden een hartstilstand heb gehad zonder oorzaak, had ik mezelf voorgenomen om meer aan sport te gaan doen. Uiteindelijk lag hardlopen mij het beste en ben ik sindsdien ‘verslaafd’. Ik loop tussen de 50 en 80 km per week. Het afzien tijdens wedstrijden en het lopen van een ‘Personal Record’ vind ik het mooiste aan het hardlopen. Ik lees veel over hardlopen en wil er alles over weten zodat ik die kennis weer kan overdragen aan onze leden.

Tijdens de trainingen vind  ik het leuk om leden te motiveren en sneller en makkelijker te laten lopen.


Rob van Gelder
looptrainer

Het begon ooit omdat ik graag wilde afvallen. Ik ben in m’n eentje gaan hardlopen, maar heb mij al snel aangesloten bij een loopgroep. Met veel plezier deed ik jarenlang mee en daagde mijzelf uit door aan wedstrijden mee te gaan doen. Ik heb nu 15 jaar hardloop ervaring. Intussen heb ik 7 marathons gelopen die van Berlijn, Amsterdam en Rotterdam diverse malen. Maar ook veel leuke trail-lopen. Loop training heb ik bij de sportschool 6 jaar gegeven. Helaas kwam daar begin 2021 een eind aan, omdat er geen buiten lessen meer mochten. Verder geef ik 1x per week bootcamp les aan een groepje enthousiastelingen. Ik kwam terecht bij RUN 2B FIT en sloot mij aan als lid. Omdat ik graag mensen enthousiast maak over het hardlopen, vind ik het fijn dat ik mij aan mag sluiten bij deze groep trainers. Ik hoop u snel te zien bij één van de trainingen.